Specifieke vraag? Wij bellen je terug

14 en 15 Mei - AVM Broadcasting 2014

AVM2014Volgende week vind al weer de 12de editie plaatst van de AV Manifestatie op het Mediapark. Wij willen u uitnodigen om ons te bezoeken op stand ...

Wij hebben dit jaar versterking gekregen van een aantal product specialisten van Avid en Intronics.

Avid S6, Ultieme DAW controller

Avid_S6_M10-1-300x168De S6 is een DAW controller die op basis van het EUCON protocol verschillende DAW’s (tegelijk) kan bedienen. ProTools, Pyramix, Nuendo, Logic Audio? Zolang je software EUCON support is dit dé controller. Het post productie team van MSV, Sander van der Reijken en … zijn voor u aanwezig om de S6 te demonstreren en alle aan Avid audio gerelateerde vragen te beantwoorden.

Audio over IP

Manley Core Meter Manley Core Meter

De ontwikkelaars van Dante en RAVENNA hebben aangekondigd dat ze de in september 2013 aangekondigde AES standaard voor audio over IP, AES 67, gaan implementeren. MSV brengt een REDNET systeem van Focusrite mee en een Horus van Merging Technologies. Als u van dichtbij wilt bekijken hoe deze systemen nu werken en wat ze voor u kunnen betekenen dan bent u ook van harte welkom.

IHSE - Next Generation KVM

Dit KVM switching zoals het moet zijn en IHSE  gaat gegarandeerd de markt veroveren! Recent investeerde Sky Radio en SMP Amsterdam in IHSE KVM matrices waarmee instant switchen wel mogelijk is en je verschillende workstations tegelijk kan bedienen met één keyboard en een “cursor freeflow” muis….

Estec – LM128P

Gewoon een simpele R128 loudness meter die ook nog eens in een klassiek RTW frame past. United kocht in 2013 vijftig van deze units voor al hun edit suits. Ze zijn gemakkelijk in te stellen en gemakkelijk te resetten voor onhandige gebruikers. Daarbij zijn ze zeer goed leesbaar van afstand en heb je een ruime inkijk hoek dankzij de LED’s. Standaard uitgevoerd met AES EBU (€920,-) en optioneel SDI (€210,-).

Dynamic Drive Pool

Samen werken aan een project en gegarandeerd geen problemen?  Kies dan voor de DDP van Ardis Technologies. Een van de meest veelzijdige storage oplossingen die momenteel voorhanden is én van Nederlands bodem. Recent investeerde Wim Pel Producties, Q Music en SMP Amsterdam in de DDP technologie van Jan en Bart. MSV neemt een compacte -  op SSD gebaseerde - DDP mee om de nieuwe V3 software.

En…

Wij brengen nog een kleine selectie van andere hard- en software mee van Apple, Blackmagic Design, Softron en Sonnet Technologies.