Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Blackmagic Design MDV-tour

MDV_3Kom ook kijken naar de nieuwste Blackmagic Design Ultra HD oplossingen

De Ultra HD demonstratie wagen (MDV) van Blackmagic Design staat 10 Juni aanstaande voor het gebouw van Radio 538 in Hilversum.  In deze demonstratie wagen zijn een aantal workflows nagebouwd die veel voorkomen bij broadcast, live events en in post-productie.


Radio 538 maakt ook intensief gebruik van BMD producten. Ook bieden we op deze dag de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij Radio 538 voor wie daarin geïnteresseerd is.
MDV-5

Je kan direct aan de slag met 28 producten uit de Blackmagic Design reeks, voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van Ultra HD, 6G-SDI en 12G-SDI. Naast de ondersteuning van Ultra HD, worden ook de industrie standaard workflows gedemonstreerd als ook support stand definition en high definition formats die gebruikt worden in de hedendaagse producties.

MDV_4Voor iedereen die betrokken is bij live-producties wordt met behulp van de ATEM 2M/E Production Studio 4K en ATEM 2 M/E Broadcast Panel een complete workflow getoond voor het maken van live Ultra-HD content. Tegelijkertijd kan dankzij de aanwezigheid van een volledige Da Vinci Resolve finishing suite een complete demonstratie worden gegeven van Resolve 4K, speciaal voor post-productie faciliteiten. Uiteraard is de wagen compleet gemaakt met routers, converters, recorders, viewers en nog vele andere BMD producten.

De op de NAB 2015 geïntroduceerde producten zijn helaas nog niet te zien in de MDV maar de aanwezige product specialisten kunnen je er wel alles over vertellen.

Kom dus langs en maak van de gelegenheid gebruik om product specialisten te ontmoeten, demonstraties te krijgen en workflow gerelateerde vragen te stellen.

Datum:
10 juni 2015

Plaats:
Bergweg 70, Hilversum
Parkeerterrein bij

radio538 225x225

Tijdstip:
11:00 tot 17:00 uur Op afspraak (dus graag even doorgeven hoe laat je wilt komen en wat je wilt zien)