Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Ultieme DAW Controller: Avid S6 “Mixing Redefined”

Avid_S6_M10-1-300x168Met de verkoop van meerdere Avid D-Control consoles is Maarten’s Sound & Vison (MSV) nu ook een exclusieve S6 dealer in Nederland. Het verkoop team van MSV geeft dan ook te kennen de eerste M10 systemen inmiddels te hebben verkocht. Medio november-december zal de Avid S6 M40 demonstratie klaar staan in de showroom in Heerenveen. Wil je meer informatie over dit unieke concept neem dan contact op met het MSV verkoopteam. Deze specialisten kunnen je alles vertellen over de verschillende uitvoeringen en de mogelijke configuraties.

Ultieme DAW Controller

De Avid S6 is een DAW controller met revolutionair nieuw modulair ontwerp. De S6 gebaseerd op het beste uit de toonaangevende ICON en System 5 familie. Dankzij de uitgebreide visuele feedback en het geïntegreerde navigatie (touch) scherm is deze DAW controller een fascinerende ervaring voor de moderne geluidstechnicus. Via het Multi point navigatie Touch screen kun je eenvoudig en snel vele functies oproepen en aanpassen. Kortom volop bedieningsgemak. Uniek is de wave form scrolling, waarbij de wave form in de meterbrug zichtbaar is gemaakt, deze functionaliteit is echter alleen mogelijk op de M40.

ProTools, Pyramix, Nuendo, Logic Audio?

De S6 is bij uitstek de controller voor Pro Tools maar is tevens compatibel met Logic Pro , Nuendo en andere DAW software die het Eucon protocol ondersteunen. Door de netwerk ondersteuning kun je eenvoudig meerdere DAW software tegelijkertijd bedienen en dan ook nog op verschillende werkstations. Deze nieuwe generatie DAW controller zorgt ervoor dat je nog efficiënter te werk kan gaan en dat komt het creatieve proces alleen maar ten goede.

De kleinste uitvoering, de Avid S6 M10 8-5, is leverbaar vanaf 17.799,00 euro ex btw.