Specifieke vraag? Wij bellen je terug

MSV realiseert eerste Benelux Dolby Atmos(R) Home faciliteit voor Creative Sounds

CS_4281_007Creative Sounds, de Hilversumse studio voor audio nabewerking en nasynchronisatie, heeft als eerste Benelux studio de Home licentie verkregen voor het verzorgen van hun services in Dolby Atmos®. Met de opening van de gloednieuwe Dolby Atmos® faciliteit in Hilversum kunnen nationale en internationale bedrijven profiteren van de laatste technologische mogelijkheden op het gebied van audio.

Dolby Atmos® is ontwikkeld voor professionele bioscopen en thuisbioscopen en biedt een 360 graden geluidsveld voor een ongekend krachtige entertainment ervaring. Het surround formaat maakt een ware opmars binnen home entertainment en gaming. Met de opening van de Dolby Atmos® studio loopt Creative Sounds voorop in de markt en biedt het bedrijf haar klanten de mogelijkheid deze unieke geluidsbeleving aan hun entertainmentportfolio toe te voegen.
Patrick Ulenberg, managing director van Creative Sounds: “We zijn erg trots de eerste Benelux studio te zijn met Dolby Atmos® Home dubbing faciliteiten. We hebben grote groeiverwachtingen van Dolby Atmos® en dit geluidsformaat biedt content eigenaren dé kans om een ongeëvenaarde entertainmentervaring aan hun home entertainment release of game toe te voegen. Consumenten zijn al steeds veeleisender op het gebied van beeld en met de komst van 3D geluid in bioscopen, willen zij deze ervaring ook naar hun eigen woonkamer brengen. Content eigenaren krijgen met de toevoeging van Dolby Atmos® niet alleen een technisch verbeterd product, maar ook een marketingtool in handen.”

studioDe eerste Dolby Atmos® faciliteit van Creative Sounds is gebouwd door Mutrox BV uit Numansdorp en de technische realisatie is in handen van MSV uit Heerenveen. Op 25 april a.s. opent Creative Sounds de deuren van de Dolby Atmos® faciliteit voor enkele exclusieve presentaties voor genodigden.