Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Gratis Apogee Control bij Element 88

ApogeeControlKoop de Apogee Element 88 en ontvang tot 15 augustus GRATIS de Apogee Control fysieke afstandsbediening.

De Element 88 Thunderbolt audiointerface + Apogee Control-bundel combineert de legendarische geluidskwaliteit van de Apogee AD/DA-conversie en microfoonvoorversterkers met een uiterst aanpasbare fysieke afstandsbediening die u gemakkelijk kunt aanpassen aan uw workflow. De topkwaliteit van Apogee is nog nooit zo betaalbaar geweest, en voor een beperkte periode (15 mei 2017 tot 15 augustus 2017) krijgt u bij de aankoop van een Element 88 GRATIS een Apogee Control.

studio_apogeecontrol

Hoofdkenmerken van de Element 88:

  • Thunderbolt audiointerface met 16 in- en 16 uitgangen
  • AD/DA-conversie en microfoonvoorversterkers van Ensemble Thunderbolt-kwaliteit
  • 8 analoge ingangen met microfoonvoorversterkers van wereldklasse en schakelbare fantoomvoeding van 48V om microfoons, instrumenten of apparaten op lijnniveau aan te sluiten
  • Acht analoge uitgangen (2 gebalanceerde XLR-, 2 gebalanceerde 1/4"-, 2 stereo koptelefoonuitgangen)
  • 1,41 ms round-trip latency bij 96 kHz met een bufferwaarde van 32
  • Hoofdkenmerken van de Apogee Control:
  • Optionele fysieke afstandsbediening voor I/O-interfaces van de Element reeks.
  • 8 toewijsbare knoppen voor een waaier aan functies
  • Ingangen wijzigen, 48 volt inschakelen, dempen, stereo naar mono, luidsprekers selecteren, enz.
  • Aansluiten op Mac met meegeleverde USB-kabel

 

Recensies van de Apogee Element reeks:

Recensie: De Apogee Element 24 Thunderbolt audiointerface door Jay Asher

"Veel bekende merken bieden nieuwe Thunderbolt audiointerfaces aan, maar Apogee heeft altijd genoten van een uitstekende reputatie door de geluidskwaliteit van zijn convertors, microfoonvoorversterkers en de lage latency van zijn stuurprogramma's. De Element 24 maakt naar mijn mening deze reputatie waar. De integratie met Logic Pro X is geweldig. Tegen deze prijs zie ik niet in hoe iemand een fout kan maken door te kiezen voor een Element, als interface voor nu en in de toekomst"

 

Recensie: Apogee Element reeks door Mark Wherry

"Ik hou zowel van het concept van het Element gamma als van hoe Apogee het heeft uitgevoerd. Een goedkopere interface die de bedieningsknoppen op het voorpaneel opoffert om de kwaliteit te behouden en de prijs te verlagen, dat lijkt me een juiste aanpak… ik ben er zelfs bijna zeker van dat ik er een aanschaf zodra ik Apogee het recensie-apparaat heb teruggestuurd."

 

Element 88 en Apogee Control, een recensie door Paul Vnuk

"Het systeem is modulair, biedt configuraties aan die passen bij de meeste opnamebehoeften en kan alles wat de Thunderbolt Ensemble kan, met dezelfde geluidskwaliteit. Dit is een geweldige manier om kennis te maken met de klank van Apogee, weliswaar zonder bellen en toeters, maar tegen de beste prijs ooit."

Kom meer te weten over de Apogee Element reeks