Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Release NI KOMPLETE 10 & KONTROL S-Series

M158-KOMPLETE10-BI-1

Native Instruments heeft de nieuwe Komplete 10 en de Kontrol-S series controller keyboards geïntroduceerd. Deze producten zullen voor iedereen beschikbaar zijn per 1 oktober 2014.


 

KOMPLETE 10

KOMPLETE 10 is hét instrument en effect plug-in pakket voor productie, performance en sound design. Met 39 plug-ins, 12.000 sounds, meer dan 130GB aan data kun je met dit pakket in allerlei genres en met vrijwel elke productie taak aan de slag.

Nieuwe instrumenten en effecten vergeleken met versie 9 zijn Rounds, Kontour, Polyplex, Session Horns, Drumlab, Driver, Supercharger, The Grandeur, The Maverick en The Gentleman. Deze laaste 3 vormen The Definitive Piano Collection, een compleet herziende acoustic piano suite.

M158-KOMPLETE10ULTI-BI-5

Ook nieuw is dat deze versie geoptimaliseerd is voor de werking met de nieuwe Kontrol-S serie keyboard controllers van Native Instruments die ook per 1 oktober beschikbaar zullen zijn. Naast de naadloze integratie met Maschine kun je dit pakket uiteraard gebruiken in je favoriete DAW, zoals Pro Tools, Logic, Cubase en Live.
 

KOMPLETE 10 Ultimate

De Ultimate versie wordt geleverd met een USB3.0 harde schijf die gevuld is met 440GB data bestaande uit 75 instrument en effect plugins. Voor verdere specificaties kun je klikken op onderstaande producten.
 

KONTROL S-SERIES

De Komplete Kontrol S-Series is een keyboard controller en laat je alle functies binnen Komplete volledig en eenvoudig bedienen. Deze keyboards zijn ge-optimaliseerd voor het gebruik van de Komplete 10 Software. Browsen door de sounds en alle parameters onder de knoppen met een Fatar kwaliteits toetsenbord. Met als doel om nog intuïtiever, expressiever en met meer inspiratie aan je productie te beginnen...