Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Neumann @ Wisseloord Studio's

MSV-okt-mailing-Neumann@Wisseloord7Woensdag 26 november organiseert Neumann een demo dag in de Wisseloord Studio's te Hilversum. Van 12 tot 18 uur zullen de nieuwe U47 fet microfoon en de nieuwe KH 420 midfield monitoren onder de aandacht worden gebracht, evenals de live opname van Ozark Henry met het Nationaal Orkest van België. Food & drinks zijn aanwezig, jij ook? Wees er snel bij want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt...

De Neumann @ Wisseloord Studio's demo-dag is opgedeeld in een drietal sessies. Vanaf 12 uur is er inloop en vanaf ongeveer 13 uur of start Neumann met de presentaties. Hieronder een korte inleiding in willekeurige volgorde van de dag.

Schrijf je in >

U 47 fet: Take the original

Jörg Pohl, Neumann

pict3493_U47fet_Diagonal2
"De muziek wordt gemaakt vóór de microfoon" - zelfs vandaag de dag, is deze gouden regel niets van zijn betekenis verloren. In elke opname blijft de microfoon een element dat het geluid definieert. De echte uitdaging van vandaag ligt in het maken van de juiste keuze van de microfoon. Deze bepaalt of "de muziek voor de microfoon" beslissend zal zijn tijdens de opname, of dat er meer van de besluitvorming zal worden overgedragen naar de post-productie. Jörg Pohl vertelt je meer over die beslissende keuze.

ozark

Ozark Henry with Orchestra

Piet Goddaer, Zanger & Componist Ozark Henry

Ozark Henry, Piet Goddaer, nam met het Nationaal Orkest van België zijn beste nummers op in een volledig vernieuwde sfeer. Ronald Prent, Sound Engineer & designer van de live opname vertelt over de sound die hij wou bereiken.

Filosofie van Neumann Studio Monitors

Andrew Goldberg, Neumann

KH240Sinds September 2014 is de nieuwe Neumann KH420 beschikbaar. Door gebruik van in-house geoptimaliseerde drivers, een waveguide met een Mathematically Modeled Dispersion™ (MMD ™) geeft de KH420 een heel zuivere referentie weer. Met zijn verschillende inputmogelijkheden en een uitgebreid gamma bevestigingsmiddelen kan de KH 420 gebruikt worden in diverse akoestische omstandigheden met alle bronapparatuur.

Andrew Goldberg, Product manager van de KH-series, zal de filosofie van de volledige KH-series toelichten. Welke technische features zijn uniek voor deze reeks? Hoe gemakkelijk kan je deze monitors fysiek plaatsen?