Specifieke vraag? Wij bellen je terug

MSV op Pro Audio Summit 2015

msv-mailing-largeDit jaar is MSV prominent aanwezig tijdens de Pro Audio Summit op zaterdag 21 & zondag 22 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. Naast de nieuwste DAW controllers van Avid, de S6 en S3, worden er een aantal bijzondere producten tentoongesteld. Ook laten wij voor het eerst in Nederland de allernieuwste Barefoot speakers zien, de MicroMain 45. Onze specialisten zijn aanwezig om je advies en informatie te geven over de laatste ontwikkelingen, trends en oplossingen op het gebied van Audio Technologie. Wees er dus bij op de Pro Audio Summit 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht!

MSV nodigt je uit voor de Pro Audio Summit 2015

De Pro Audio Summit is een intieme bijeenkomst van audio engineers en muzikanten die op zoek zijn naar kennis en nieuwe contacten in de industrie. Uiteraard laten de verschillende leveranciers daarbij de nieuwste apparaten en ontwikkelingen zien op het gebied van audio technologie. MSV is op de expositievloer herkenbaar aanwezig met o.a. de merken Avid, Manley Labs, Merging Technologies, Sonnet, Barefoot Sounds, RETRO Instruments, TUBE-TECH, Dangerous Music, Phoenix Audio en Vertigo Sound.

 

Exclusieve Pro Tools | S6 demonstraties

Speciaal voor de Pro Audio Summit hebben wij een opstelling gemaakt rond de Avid Pro Tools | S6 Control Surface. Als exclusief dealer in Nederland van deze indrukwekkende en intelligente DAW controller organiseren wij demonstraties, gegeven door productspecialist Simon Sherbourne van Avid. Wil je ook een exclusieve demonstratie bijwonen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 

Veel Studio Apparatuur rond Pro Tools | S3

Naast de Pro Tools | S6 tonen wij ook de nieuwe Avid Pro Tools | S3 controller. Deze nieuwe ergonomische en compacte control surface van Avid is met zijn 16 faders, degelijke bouw en AVB ethernet audio interface (vooralsnog mac only) zeer geschikt voor veel home- en projectstudio’s. In de studioracks vind je daarbij studio apparatuur van o.a. de merken Manley Labs, RETRO Instruments, TubeTech en Vertigo Sound en natuurlijk ook de nieuwe Barefoot Sound MicroMain 45 studio monitoren.

 

Advies van professionals

Kom dus vooral langs op de stand van MSV tijdens de Dancefair 2015 en Pro Audio Summit in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 21 februari en zondag 22 februari. Wij staan daar voor je klaar om je advies te geven over jouw nieuw te bouwen studio, de beste studio apparatuur en de verschillende Pro Tools systemen van Avid!

Bestel je Tickets online.