Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Universal Audio UAD-2 Satellite Thunderbolt

1 Satellite TB MacBookProEindelijk is het dan daar; de UAD-2 Satellite met Thunderbolt! Op diverse forums werd al door menig gebruiker gevraagd, wanneer Universal Audio zou komen met een Thunderbolt uitvoering van de beroemde Satellite DSP Accelerator. Het voordeel van de Thunderbolt verbinding is de verminderde plugin latency in vergelijking met FireWire 800.

DSP Accelerator Boost met Thunderbolt 2

De Universal Audio UAD-2 Satellite Thunderbolt aansluiting levert enorm snelle overdracht, vergelijkbaar met PCIe snelheid, meer UAD plug-in instanties, verbeterde performance op hogere sample rates, en verminderde UAD plug-in latency in vergelijking met de standard FireWire connectie. De Thunderbolt 2 is compatible met Intel’s Thunderbolt technology op de laatste generatie MacPro's, iMacs, MacBook Pros, MacBook Airs, en Mac minis en biedt ongeëvenaarde bandbreedte en next-generation connectivity voor de Satellite.

De UAD-2 Satellite Thunderbolt bevat twee Thunderbolt ports, waarmee meerdere Thunderbolt apparaten in serie met de Satellite kan worden verbonden — waaronder hard drives, computer monitors, en 4K displays.

Universal Audio UAD-2 Satellite Thunderbolt Octo Ultimate 3

Tegelijk met de lancering van de Satellite Thunderbolt komt Universal Audio tevens met de Ultimate 3 bundel ter vervanging van de Ultimate 2 bundel. Deze bundel zal alleen beschikbaar zijn met de Octo core en de Octo Thunderbolt Satellite.  Ultimate 3 bevat alle 79 UA-developed plug-ins van Ampex, Lexicon, Roland, Studer, Neve, Manley, SSL, EMT en veel meer.