Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Monitors & Displays

Monitors & Displays

Er zijn vele soorten display’s of beeldschermen te koop.

Professionele monitoring of high-end monitors worden gebruikt in de post productie studio als referentie scherm bij video editing en bij kleurcorrectie. Deze professionele control en studio monitors beschikken over TN panels met LED backlights voor betere contrast weergave en zwart niveaus voor een optimaal beeldkwaliteit. Daarnaast zijn deze monitoren voorzien van meerdere video inputs, zoals HDMI, component, composiet, HD/SD-SDI en RGB video.

Touchscreens worden gebruikt vanwege de eenvoudige en makkelijke bediening op het scherm, computerbeeldschermen voor aan de computer, tv’s voor presentatie doeleinden en professionele monitors voor de professionele post productie studio’s.  

Computer beeldschermen zijn er in diverse soorten en maten. Let bij het kopen van een beeldscherm niet alleen op de grootte van het scherm, maar ook op de aansluitingen zoals DVI, VGA en HDMI. Verder kunnen reactiesnelheid en kleurweergave van belang zijn om tot een juiste keuze te komen.

Een TV display heeft over het algemeen meer input mogelijkheden en dient als referentie functie in de post productie studio. Ook worden TV’s gebruikt bij educatieve instellingen voor presentatie en les doeleinden.