+31-(0)513-629120

Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Nieuws

 • Gratis Apogee Control bij Element 88

  ApogeeControlKoop de Apogee Element 88 en ontvang tot 15 augustus GRATIS de Apogee Control fysieke afstandsbediening.

  Lees verder

 • Sonnox 50% korting

  SonnoxSimpleMessageGlobalPromoMay2017_800x450Sonnox viert haar 10-jarig jubileum en wij vieren mee dankzij maar liefst 50% korting te geven op bijna al haar bundels en plug-ins. Deze actie duurt tot 15 juni 2017, dus wacht niet te lang en profiteer van deze geweldige aanbieding.

  Lees verder

 • AV Festival 23 & 24 mei

  logo-zwartkleur-transparantOp 23 en 24 mei vindt in de Kromhouthal in Amsterdam het AV Festival 2017 plaats. Een nieuw evenement voor alle tv-, film- en new media makers werkzaam in Nederland en België. Lezingen, user groups, stands, vakgenoten ontmoeten, foods & drinks en fun zijn de ingrediënten van het AV Festival.

  Lees verder

 • Apollo Dream Studio Promo

  Q217_dreamstudio_300x300_euroGratis UAD plug-ins van Studer,® Lexicon,® Fairchild,® en vele andere topmerken met een waarde tot wel € 3500! Nu bij aanschaf van een Apollo Rack!

  Deze actie duurt tot 30 juni 2017.

   

   

   

   

  Lees verder

 • Avid MTRX: Veelzijdig en van uitzonderlijke kwaliteit!

  Avid MTRXWij waren blij verrast toen we het nieuws ontvingen over de Avid MTRX. Deze nieuwe modulaire audio interface van Avid is een direct afgeleide van DAD's (Digital Audio Denmark) AX en DX series, maar biedt wel meer functionaliteit. Over de kwaliteit van de AD en DA conversie hoeft dus niet te worden getwijdeld, deze is fenomenaal goed.

  Lees verder

 • Apogee Element Thunderbolt Audio

  Apogee Element Line Up Kwaliteit, functionaliteit en inspirerende simpelheid. Deze duidelijke missie van Apogee is wat ons betreft zeer goed vertaald bij het ontwerpen van hun nieuwe Apogee Element series. Deze Thunderbolt audio interface serie bestaat uit drie verschillende type audio I/O en een optionele control unit.

  Lees verder

 • Sonnox promo: 50% korting op alle bundels!

  sonnoxdealerpromo setp-okt 2016Sonnox heeft een superscherpe aanbieding. Tot 5 oktober ontvang je maar liefst 50% korting op alle samengestelde bundels. Wil je Sonnox plugins gaan gebruiken? Dan is dit je kans om ze heel voordelig aan te kopen.

  Lees verder

 • Avid wijzigt Pro Tools HD en HDX bundels en verlaagt prijzen

  PTHDXomni-largeGroot nieuws van Avid tijdens de IBC: We kunnen vanaf nu HDX en HD Native systemen op basis van losse componenten aanbieden. De keuze van I/O bepaal jij zelf als gebruiker en wordt niet meer geforceerd door een vooraf samengestelde Avid bundel. Verder gaan de prijzen van sommige componenten tot wel 50% omlaag en zijn deze componenten los te koop, waaronder... Pro Tools HD software only!

  Lees verder

 • TC Electronic Clarity M

  TC Electronic Clarity MTC Electronic omschrijft de TC Clarity M als een authentieke audio toolbox die je helpt bij het maken van cruciale beslissingen in het mix en master proces. Deze stereo en surround meter is zeer compleet uitgevoerd. De USB DAW integratie en de lage prijs prijs van €599,- maken deze meter een aantrekkelijk alternatief voor software-only meters, die rekenkracht en ruimte in beslag nemen op je DAW beeldscherm.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 9 van 56 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7