Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Vacature Support Engineer

word-jij-onze-nieuwe-collega-300x224Ons gepassioneerde team van studio ontwerpers, techneuten, gearslutz en IT freaks is op zoek naar een nieuwe collega. Kan jij technisch creatief omgaan met media productie tools, heb je grondige kennis van IT, ben je analytisch en zelfs een beetje geduldig? Dan pas jij goed in ons team!

Vacature

Onze afdeling “Helpdesk & Technische Ondersteuning” verhelpt storingen en is betrokken bij het onderhoud, de controle, reparatie en modificatie van de veelal complexe installaties van onze opdrachtgevers. Deze installaties worden ingezet voor (post) productie van muziek, beeld, en geluid bij beeld. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een "support engineer".

Als support engineer werk je met eenvoudige tot zeer hoogwaardige AV, DAW, NLE en IT systemen waarin je storingen opspoort en oplost. Het gaat meestal om combinaties van analoge en/of digitale studio apparatuur en ICT gerelateerde componenten zoals PC en Apple hard- en software. DSP , NAS en SAN oplossingen zijn eerder regel dan uitzondering evenals AV en IP routers / switches.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het zelfstandig oplossen van storingen zowel op locatie bij klanten als op afstand (remote service). Je informeert je klanten en je team over de voortgang van de werkzaamheden middels een project- en helpdesk ticketsysteem.

Preventieve werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van onderhoudsbeurten bij klanten met een serviceovereenkomst. Je werkt technische- en  project documentatie bij.

Daarnaast doe je voorstellen tot het doorvoeren van verbeteringen aan deze installatie of het oplossen van technische problemen.

Je beheert verschillende demo- en support systemen en onderhoudt contact met ontwikkelaars van soft- en hardware.

Je komt in aanraking met onze opdrachtgevers die veelal een vooraanstaande positie hebben in hun branche.

 

Functie-eisen

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met passie voor media productie en professionele AV apparatuur. Je beschikt over uitgebreide kennis van ICT en hebt een scherp technisch inzicht. Je bent analytisch en beschikt over een hoog oplossend vermogen op tenminste MBO niveau.

Daarnaast heb je kennis en ervaring op gebied internet- en netwerkprotocollen. Kennis van verschillende professionele DAW en NLE systemen strekt tot de aanbeveling.

Je bent zelfstandig, geduldig, stressbestendig, service- en klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Toekomst

Je functie bestaat in eerste instantie voornamelijk uit het ondersteunen en leren kennen van onze relaties. MSV collega’s zullen al snel een beroep op je nieuw vergaarde kennis willen doen en je vragen om mee te denken in hun vraagstukken. De wil om jezelf nieuwe dingen (aan) te leren is belangrijk want op basis van jou feedback, ervaringen uit het veld, experimenten (waar zit de grens?) en nieuwe kennis help je onze accountmanagers om veeleisende klanten tevreden te stellen. In de komende jaren zullen we steeds meer audio over IP installaties gaan leveren en ervaring in data netwerken is daarom de grote pre.

Wat bieden wij?

MSV biedt je een afwisselende baan in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. De arbeidsvoorwaarden zijn zoals je die van een eigentijds bedrijf mag verwachten. Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan per e-mail je motivatie en een uitgebreide CV naar Lammert Wiersma, lammert@msv.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0513-629120.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.