Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Gesloten tussen kerst en oud & nieuw

riviera-maison-kerstbal-have-yourself-rood-8718056342396Het is onvoorstelbaar hoe snel een jaar voorbij vliegt. Wij kijken terug op een jaar waarin veel is geleerd en nieuwe ontwikkelingen zijn doorgemaakt. Uiteraard was er soms ook sprake van een tegenslag, maar ook daar zijn wij op berekend. In 2017 hebben we mooie uitdagende projecten gerealiseerd. Ons team kijkt daarom vol trots terug op een fantastisch jaar. Graag willen we je hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen en voor de aangename samenwerking.

Ook het aankomende jaar staan wij graag voor je klaar om samen van 2018 een succesvol jaar te maken. Voordat het zover is, nemen we een korte december-break. Daarom is MSV tussen kerst en Oud & Nieuw gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari zijn wij weer bereikbaar.

Indien er een SLA overeenkomst is, worden alleen de urgente support aanvragen in behandeling genomen. Storing meldingen kunnen op de dagen 27, 28 en 29 december uitsluitend per mail (helpdesk@msv.nl) aangemeld worden, een technicus neemt vervolgens z.s.m. contact met je op.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2018!

 

Lammert, Jasper, Patrick, Jelmer, Jelte, Aernout, Ronald, Johan, Minko en Anneke.

 msv_xmas2017v2