Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Merging Anubis Pro

Merging Anubis Pro

Ontwikkeld als multifunctioneel en multi inzetbare converter, geschikt voor elke taak in elke situatie. Een Audio Interface, Monitor Controller en Netwerk Audio Router niet veel groter dan een kleine broodtrommel.

Bel 0513-629120voor actuele prijs en levertijd.
Bel of mail voor levertijd

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijzen zijn exclusief verzendkosten

Leverings en Retourbeleid policy

  • Advies van professionals
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Installatie & integratie op maat
  • Uitgebreide support

De behuizing is gemaakt uit één stuk aluminium en bevat 2 mic preamps met een dynamic range van maar liefst 137dB, de laatste generatie converter technologie en een 32bit signaal pad voor de beste performance op elke sample rate. Geschikt voor elke taak in de kleinere projectstudio en ongekend handig apparaat in de grotere opname studio of op locatie.

Merging heeft met de ontwikkeling van de Horus en Hapi een reputatie hoog te houden als het gaat om kwaliteit converters. De Horus en Hapi worden gezien als ’s werelds beste audio converters van dit moment en dat schept dan ook wel verwachtingen voor hun nieuwste telg in de familie; de Anubis.

 

AES67/RAVENNA Connectie

Naast de analoge of digitale inputs is er een CAT5 aansluiting met EtherCON aanwezig voor aansluiting op het RAVENNA netwerk. Met RAVENNA ASIO, VAD Core Audio en ALSA Linux driver , sluit je de Anubis eenvoudig aan op je DAW of in je RAVENNA netwerk. In je RAVENNA netwerk is Anubis een node in je Audio over IP netwerk, waarin je meerdere RAVENNA/AES67 apparaten met elkaar kunt verbinden. Zo kan je zelfs met de Anubis je AES67/RAVENNA stream monitoren. Ideaal als je over een enkele HORUS of HAPI beschikt en op afstand moet monitoren.

Met “Pairing” van diverse andere compatible AES67 apparaten kun je de I/O van de Anubis eenvoudig uitbreiden. Dankzij de interne DSP chip kan de Anubis een ongekende hoeveelheid van  256x256 signaal-matrix bedienen. Of je nu meerdere Anubisen wilt gebruiken, combineren met een HAPI of HORUS voor meer I/O of direct je surround monitoring wilt aansluiten, het kan allemaal met de Anubis.

 

Audio Interface

Merging heeft een reputatie hoog te houden als het gaat over audio kwaliteit. Met de jarenlange ervaring en met producten als de Horus en Hapi, ’s werelds beste converters, kunnen we niet anders verwachten dan een product met de best mogelijke geluidskwaliteit.

De Anubis beschikt over twee analoge hoge kwaliteits combo connectors aan de achterkant en twee line/instrument inputs aan de voorkant. De mastergrade mic inputs hebben een Dynamic Range van maar liefst 137dB en geeft een ongekende headroom die je niet ziet bij audio interfaces van dezelfde afmetingen. En meer headroom betekent minder zorgen over vervorming bij luide peaks.

De laatste converter technologie is toegepast in de Anubis. De Anubis Pro zal een sample rate ondersteunen tot 192kHz en de Anubis Premium tot 352.8kHz (DXD) en 384kHz, DSD64, 128 256. Hoe hoger de sample rate hoe beter de vertaling van de analoge bron.

De outputs zijn voorzien van gold-plated XLR connectors en TRS connectors. Aan de voorkant bevinden zich twee afzonderlijke hoofdtelefoon outputs met de beste versterker kwaliteit die Merging ooit heeft gebouwd. Ook is er MIDI IO of GPIO en de belangrijke EtherCon aanwezig voor de connectie op het AES67/RAVENNA netwerk.

 

Monitor Control

De Anubis is tevens een high-end monitorcontroller. Het is te gebruiken als monitorcontroller van AES67/RAVENNA streams tijdens een opnamesessie in de OB Van of monitoring voor je nearfields of hoofdtelefoon in je studio. Alle functies die je nodig hebt voor monitoring zijn aanwezig en te bedienen via het touchdisplay aan de bovenkant. Bass management, Speaker Alignment, Trim Level, Time alignement Delay, Talkback, Mute, Downmix zijn allemaal aanwezig in dit kleine aluminium kastje.

Geschikt voor allerlei situaties in elke studio. Gecombineerd met de extreem goede audio kwaliteit misstaat de Anubis niet als centrale monitor controller in een Mastering Studio. De hoeveelheid ondersteunde surround formats zullen perfect passen in de Film en TV Post Studio’s en de AoIP ondersteuning is ideaal voor Broadcast Studio’s, OB Vans of editing rooms. Dankzij het formaat en de stevige behuizing is de Anubis ook zeer geschikt voor Locatie Recording en Live Events.

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN.

• Schaalbaar / Networkable

• Studio / Mobile

Mastering grade voorversterker en versterker

• Sampling rate tot 192 kHz (Pro)

• Sampling rate tot 384 kHz / DXD (alleen Premium)

• DSD-ondersteuning tot DSD256 (alleen Premium)

• Directe monitoring van je DAW op Windows, MacOS en Linux

• Directe monitoring van AES67 / RAVENNA-bronnen

• Direct decoderen van Ambisonic Sources

• Hoest Cut op elke input

• Alle geavanceerde monitoringfuncties (Bass management, Speaker alignment, Talkback, Down-mix, etc…)

 

GEMAK VAN BEDIENING.

• Uitgebreide gebruikersinterface via het geïntegreerde multi-touch display

• Specifieke knoppen voor volumeregeling, monitoren selecteren, intercom en dempen met aanpassingsondersteuning

• Geavanceerde gebruikersinterface via elke tablet of webbrowser

• Specifieke en configureerbare Metering  voor bronnen en monitoren

• Flexibele Talkback met ingebouwde of externe microfoons en bediening

• Footswitch ondersteuning

Extra informatie

Algemeen

Artikelnummer M142-ANUBIS-PRO
Merk Merging Technologies

MSV Artikel informatie

Conditie Nieuw