Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Merging Horus

Merging Horus

De HORUS is een modulaire format converter en audio router die standaard is uitgerust met 64I/O MADI, zowel optisch als coaxiaal, 24 x AES I/O en een redundant uitgevoerde audio over ethernet poort. Deze ethernet poort is gebaseerd op RAVENNA technologie en niet alleen geschikt voor Native RAVENNA mode maar ondersteund ook alle CoreAudio, ASIO en Masscore applicaties zoals ProTools, Pyramix, Nuendo, Logic en Cubase.
Bel 0513-629120voor actuele prijs en levertijd.
Bel of mail voor levertijd

Beschikbaarheid: In voorraad

Prijzen zijn exclusief verzendkosten

Leverings en Retourbeleid policy

Meer afbeeldingen

  • Merging Horus
  • Merging Horus
  • Advies van professionals
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Installatie & integratie op maat
  • Uitgebreide support

HORUS, Network Audio Interface : AD/DA | Router | Ravenna-ASIO-CoreAudio
Merging Technologies, het Zwitserse zakmes van de media industrie, heeft haar 20 jaar ervaring in hard- en software ontwikkeling voor de recording, post, mastering en live- industrie ingezet om de HORUS te ontwikkelen. Een veelzijdige audio interface met indrukwekkende mogelijkheden en specificaties.


HORUS, basis configuratie
De HORUS is een modulaire audio format converter en audio router die standaard is uitgerust met 64I/O MADI, zowel optisch als coaxiaal, 24 x AES I/O en een redundant uitgevoerde audio over ethernet poort. Deze ethernet poort is gebaseerd op RAVENNA technologie en niet alleen geschikt voor Native RAVENNA mode maar ondersteund ook alle CoreAudio, ASIO en Masscore applicaties zoals ProTools, Pyramix, Nuendo, Logic en Cubase.


Modulair, tot 176 ingangen en 178 uitgangen
De basis configuratie kan verder naar wens uitgebreid worden met maximaal 6 I/O kaarten met elk 8 in- of uitgangen en een extra MADI board voor 128 kanalen MADI I/O. Er zijn twee types analoge I/O kaarten. Een standaard versie met samplerate ondersteuning tot 192kHz of de premium kaarten met samplerate ondersteuning tot 384kHz/DSD256. De input boards hebben allemaal 8 hoogwaardige Mic en Line inputs en een direct output per mic/line input.

Elke analoge I/O combinatie is mogelijk met de zes sloten waarin per slot een AD of DA geplaatst kan worden. De optionele MADI uitbreiding staat hier los van.


In sync, redundant en te bedienen via een webinterface

Voor synchronisatie zijn standaard Wordclock, RS422, Blackburst, Timecode en MIDI I/O voorzien. De GPIO poort is optioneel. De HORUS kan ook uitgerust worden met een extra voeding voor redundancy. Het bedienen van de Horus is eenvoudig middels het touchpanel aan de voorzijde en een webinterface. Je kan dus vanaf je DAW setup of iPhone alle parameters aanpassen.


Flexibiliteit via het ravenna 150px.jpg IP Audio Network
In een RAVENNA netwerk wordt de Horus onderdeel van het lokale netwerk en zal elke aangesloten DAW verbinding kunnen maken met de Horus. Dit houdt in dat je de aanwezige inputs en outputs kunt routen en delen binnen dit netwerk. Je bent dus in staat om één of meerdere audio streams op  verschillende systemen gelijktijdig binnen te krijgen.


Extra informatie

Algemeen

Artikelnummer M142-IOCHORUS
Merk Merging Technologies

MSV Artikel informatie

Conditie Nieuw