Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Nieuws

 • Apollo Rackmount Promotion

  q318_apollo_rack_price_reduction_hero_emailSave up to 20% on Apollo Rackmount Interfaces

  From August 1st - September 15th, customers can get a rackmount Apollo audio interface (Apollo 8, Apollo 8p, Apollo 16, or Apollo FireWire) from an authorized UA retailer at an unprecedented savings of up to 20%.

  Lees verder

 • UAD plug-ins voor Live gebruik

  1 LiveRack_wLaptop_front_1unitAltijd al Universal Audio plug-ins live willen gebruiken zoals Antares Auto-tune? Dit kan nu met de nieuwe UAD-2 Live Rack van Universal Audio.

  Dit nieuwe product zorgt ervoor dat je de fantastische UAD plug-ins nu ook live kunt gebruiken, zonder latency!

  Lees verder

 • PINKSTERMAANDAG 21 MEI KANTOOR GESLOTEN

  closedMaandag 21 mei is ons kantoor vanwege Pinksteren  gesloten. Op dinsdag 22 mei zijn wij weer vanaf 9:30u bereikbaar.

 • Gesloten tussen kerst en oud & nieuw

  riviera-maison-kerstbal-have-yourself-rood-8718056342396Het is onvoorstelbaar hoe snel een jaar voorbij vliegt. Wij kijken terug op een jaar waarin veel is geleerd en nieuwe ontwikkelingen zijn doorgemaakt. Uiteraard was er soms ook sprake van een tegenslag, maar ook daar zijn wij op berekend. In 2017 hebben we mooie uitdagende projecten gerealiseerd. Ons team kijkt daarom vol trots terug op een fantastisch jaar. Graag willen we je hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen en voor de aangename samenwerking.
  Lees verder

 • IBC 2017

  IBCeventNog een week of twee te gaan voordat de RAI haar deuren weer opent voor de IBC 2017. Dit jaarlijkse evenement trekt bijna 100.000 media professionals naar de Amsterdam RAI. Wellicht dat jij ook aanwezig bent en dat wij elkaar daar kunnen ontmoeten.

  Lees verder

 • Pyramix 11

  Banner_Pyramix11

  Tijd om te upgraden naar Pyramix 11?

  Wij vinden zeker van wel! Met de link aan hun nieuwe Audio Network Manager (ANEMAN) en tig van verbeteringen in de Audio Engine, compatibiliteit met Windows 10 en verdere ontwikkelingen voor 3D Immersive Audio is dit een major update die je workflow zullen verbeteren en je mogelijkheden voor audio bewerking zullen vergroten.

   

  ANEMAN_screenshotANEMAN: Audio NEtwork MANager

  Sinds 2011 is Merging Technologies volop in ontwikkeling met Audio over IP. Niet alleen met hun Audio Interface producten Horus en HAPI maar ook met de integratie hiervan in hun DAW Pyramix. Audio transport van en naar een DAW over een netwerk, samen met de aanzienlijke vereenvoudiging van de bekabeling en het voordeel van de toegenomen afstanden zijn niet alleen kostenbesparend maar geven ook een enorme flexibiliteit aan connectiviteit tussen apparaten binnen een bestaand netwerk.

  Om dit nog verder door te trekken heeft Merging nu Pyramix 11 gelinkt aan ANEMAN, dé nieuwe Audio Netwerk Manager tool waarmee al je RAVENNA/AES67 apparaten binnen handbereik zijn en dat alles binnen één gebruikers interface. Aneman vervangt RAVENNA Easy Connect.

  Aneman is een  overtuigend programma waarbinnen je inzicht krijgt in je audio netwerk, connecties en routings kan maken tussen verschillende apparaten en het gehele audio netwerk kan monitoren. Het geeft een helder inzicht wanneer je wel en niet connecties kan maken tussen verschillende apparaten en geeft je de PTP (Precision Time Protocol) status van elk aanwezig apparaat. Kortom, het helpt je met een snelle en eenvoudige setup van je audio netwerk, zodat je meer tijd en energie kan stoppen in je producties.

  3D Immersive Audio

  bcom_plugin

  De toenemende vraag naar hoge kwaliteits audio voor producties met multiple speaker setups, VR, 360-graden video of een andere vorm van immersive audio ervaring vraagt ook om een DAW die de mogelijkheid biedt voor het bewerken en renderen van multichannel busses.

  In Pyramix 11 zijn de ontwikkelingen weer een stukje verder gegaan om 3D Immersive audio naar een hoger plan te tillen.

  Er is een nieuwe FX Rendering feature aanwezig in een TAB, bedoelt voor multitrack en multi-effects bewerking. FX Rendering is een clip based offline effect processing tool, die multichannel IO tot 8 kanalen met flexibele routing ondersteunt. Maak zo je eigen signaal flow voor bewerking door middel van je VST en je VS3 plugins, van mono tot elk willekeurig multichannel proces. Pas het direct toe op de clip in de tijdlijn met behoud van de edits/fades (naar keuze).

  Omdat het een TAB is kan het worden geopend en geprocessed terwijl je met andere dingen bezig bent. Vervolgens kan je de configuratie en setting bewaren in een unieke file voor een total recall in het huidige project of in een volgend Pyramix 11 project.

  fx_rendering

  Verder is er nog nieuw:

   

  3D Panning remote control
  De immersive 3D panner kan nu worden bedient door 3D connect devices zoals de Space Navigator of SpaceMouse Pro van 3D Conexxion.

  Windows 10 support inclusief Windows Creator

  Pyramix 11 is compatibel met zowel de Win10 Anniversary update of de Windows10 Creator update, maar behoudt ook de ondersteuning voor Windows 7 (64 bit).

  Masscore support voor Windows 10/Creator

  De Masscore engine is ook geschikt voor Win10 Creator gebruikers met een nieuwe RTX64 -3.2 key.

  Last generation MacBook Pro / Bootcamp support

  De populaire laatste generatie van Macbook Pro’s voor locatie recordings, zijn door Merging getest met Pyramix 11. Op deze Macbook’s met bootcamp en Win 10 zal Pyramix 11 NATIVE zonder problemen, vlekkeloos werken.

  Verdere Workflow optimalisatie voor de gebruikers

  • Automation TRIM revamp (fader set to 0dB)
  • Benoemen en nummering calssificatie voor inputs en outputs
  • Media Manager kolommen en aanpassingen per map
  • Album Publishing logfile beschikbaarheid
  • Geoptimaliseerde selectie workflow

  Verbeterde integratie voor S3 en S6 Controller
  Een eerste fase van compatibiliteit met deze controllers voor Pyramix 11 is nu geïmplementeerd. Er zullen meer gedetailleerde verbeteringen bijkomen in toekomstige releases.

  Verbeterde integratie voor Blackmagic Design

  Verbetering van de chase en sync kwaliteit.

  AES67 support voor Windows/ASIO

  De driver voor ASIO is verbeterd en is nu volledig compatible met AES67 apparaten (48 frames).

  RAVENNA/AES 67 ondersteuning voor Linux/ALSA

  Merging heeft nu ook een Linux Driver geïntroduceerd met dezelfde kwaliteit als de Core Audio en ASIO driver.

  Nieuwe systeem specificaties

  Doordat er een aantal belangrijke veranderingen zijn geïmplementeerd in de engines, zijn er nieuwe systeem specificaties beschikbaar.

  Om te kijken of je systeem voldoet aan de specificaties kun je het best de guidelines van Merging raadplegen, voordat je gaat updaten:

 • Gratis Apogee Control bij Element 88

  ApogeeControlKoop de Apogee Element 88 en ontvang tot 15 augustus GRATIS de Apogee Control fysieke afstandsbediening.

  Lees verder

 • Sonnox 50% korting

  SonnoxSimpleMessageGlobalPromoMay2017_800x450Sonnox viert haar 10-jarig jubileum en wij vieren mee dankzij maar liefst 50% korting te geven op bijna al haar bundels en plug-ins. Deze actie duurt tot 15 juni 2017, dus wacht niet te lang en profiteer van deze geweldige aanbieding.

  Lees verder

 • AV Festival 23 & 24 mei

  logo-zwartkleur-transparantOp 23 en 24 mei vindt in de Kromhouthal in Amsterdam het AV Festival 2017 plaats. Een nieuw evenement voor alle tv-, film- en new media makers werkzaam in Nederland en België. Lezingen, user groups, stands, vakgenoten ontmoeten, foods & drinks en fun zijn de ingrediënten van het AV Festival.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 9 van 62 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7