Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Nieuws

 • Buy a second Apollo Interface, Pick up to 10 UAD Plug-ins FREE!

  q219_double_down_promo_comp_900x380Loving your new Apollo X Audio Interface? Then why not "double-down" to create a multi-unit Apollo system with expanded I/O and DSP power and get a Custom Bundle of FREE UAD plug‑ins?

  Lees verder

 • Universal Audio Platinum Vocal Promo

  q219_platinum_vocal_promo_270x135Buy an Apollo Twin or Arrow, Get Auto-Tune, Manley & Universal Audio Plug‑Ins Free!
  Want to record like the pros? Only Apollo Twin and Arrow audio interfaces let you transform your recordings into records with genuine UA conversion and FREE professional studio processing like Antares Auto-Tune Realtime Advanced, Manley VOXBOX, UA Oxide Tape Recorder and Pure Plate plug-ins, and more.

  Lees verder

 • Merging Technologies Anubis Pro & Premium

  Alle kwaliteit in één klein kastje

  Merging heeft met de ontwikkeling van de Horus en Hapi een reputatie hoog te houden als het gaat om kwaliteit converters. De Horus en Hapi worden gezien als ’s werelds beste audio converters van dit moment en dat schept dan ook wel verwachtingen voor hun nieuwste telg in de familie; de Anubis.

  Anubis

  Ontwikkeld als multifunctioneel en multi inzetbare converter, geschikt voor elke taak in elke situatie. Een Audio Interface, Monitor Controller en Netwerk Audio Router niet veel groter dan een kleine broodtrommel. De behuizing is gemaakt uit één stuk aluminium en bevat 2 mic preamps met een dynamic range van maar liefst 137dB, de laatste generatie converter technologie en een 32bit signaal pad voor de beste performance op elke sample rate. Geschikt voor elke taak in de kleinere projectstudio en ongekend handig apparaat in de grotere opname studio of op locatie.

  AES67/RAVENNA Connectie

  Naast de analoge of digitale inputs is er een CAT5 aansluiting met EtherCON aanwezig voor aansluiting op een AES67 / RAVENNA of ST2110 netwerk. Met de ASIO, VAD Core Audio en ALSA Linux driver , sluit je de Anubis eenvoudig aan op je DAW of in je AoIP netwerk. In je RAVENNA netwerk is Anubis een node in je Audio over IP netwerk, waarin je meerdere RAVENNA/AES67 apparaten met elkaar kunt verbinden. Zo kan je zelfs met de Anubis je AES67/RAVENNA stream monitoren. Ideaal als je over een enkele HORUS of HAPI beschikt en op afstand moet monitoren.

  Met “Pairing” van diverse andere compatible AES67 apparaten kun je de I/O van de Anubis eenvoudig uitbreiden. Dankzij de interne DSP chip kan de Anubis een ongekende hoeveelheid van  256x256 signaal-matrix bedienen. Of je nu meerdere Anubisen wilt gebruiken, combineren met een HAPI of HORUS voor meer I/O of direct je surround monitoring wilt aansluiten, het kan allemaal met de Anubis.

  Audio Interface

  Merging heeft een reputatie hoog te houden als het gaat over audio kwaliteit. Met de jarenlange ervaring en met producten als de Horus en Hapi, ’s werelds beste converters, kunnen we niet anders verwachten dan een product met de best mogelijke geluidskwaliteit.

  De Anubis beschikt over twee analoge hoge kwaliteits combo connectors aan de achterkant en twee line/instrument inputs aan de voorkant. De mastergrade mic inputs hebben een Dynamic Range van maar liefst 137dB en geeft een ongekende headroom die je niet ziet bij audio interfaces van dezelfde afmetingen. En meer headroom betekent minder zorgen over vervorming bij luide peaks.

  De laatste converter technologie is toegepast in de Anubis. De Anubis Pro zal een sample rate ondersteunen tot 192kHz en de Anubis Premium tot 352.8kHz (DXD) en 384kHz, DSD64, 128 256. Hoe hoger de sample rate hoe beter de vertaling van de analoge bron.

  De outputs zijn voorzien van gold-plated XLR connectors en TRS connectors. Aan de voorkant bevinden zich twee afzonderlijke hoofdtelefoon outputs met de beste versterker kwaliteit die Merging ooit heeft gebouwd. Ook is er MIDI IO of GPIO en de belangrijke EtherCon aanwezig voor de connectie op het AES67/RAVENNA netwerk.

  Monitor Control

  De Anubis is tevens een high-end monitorcontroller. Het is te gebruiken als monitorcontroller van AES67/RAVENNA streams tijdens een opnamesessie in de OB Van of monitoring voor je nearfields of hoofdtelefoon in je studio. Alle functies die je nodig hebt voor monitoring zijn aanwezig en te bedienen via het touchdisplay aan de bovenkant. Bass management, Speaker Alignment, Trim Level, Time alignement Delay, Talkback, Mute, Downmix zijn allemaal aanwezig in dit kleine aluminium kastje.

  Geschikt voor allerlei situaties in elke studio. Gecombineerd met de extreem goede audio kwaliteit misstaat de Anubis niet als centrale monitor controller in een Mastering Studio. De hoeveelheid ondersteunde surround formats zullen perfect passen in de Film en TV Post Studio’s en de AoIP ondersteuning is ideaal voor Broadcast Studio’s, OB Vans of editing rooms. Dankzij het formaat en de stevige behuizing is de Anubis ook zeer geschikt voor Locatie Recording en Live Events.

  BELANGRIJKSTE KENMERKEN.

  • Schaalbaar / Networkable
  • Studio / Mobile
  • Mastering grade voorversterker en versterker
  • Sampling rate tot 192 kHz (Pro)
  • Sampling rate tot 384 kHz / DXD (alleen Premium)
  • DSD-ondersteuning tot DSD256 (alleen Premium)
  • Directe monitoring van je DAW op Windows, MacOS en Linux
  • Directe monitoring van AES67 / RAVENNA-bronnen
  • Direct decoderen van Ambisonic Sources
  • Alle geavanceerde monitoringfuncties (Bass management, Speaker alignment, Talkback, Down-mix, etc…)
  • Uitgebreide gebruikersinterface via het geïntegreerde multi-touch display
  • Specifieke knoppen voor volumeregeling, monitoren selecteren, intercom en dempen met aanpassingsondersteuning
  • Geavanceerde gebruikersinterface via elke tablet of webbrowser
  • Specifieke en configureerbare Metering  voor bronnen en monitoren
  • Flexibele Talkback met ingebouwde of externe microfoons en bediening
  • Footswitch ondersteuning

   

 • Avid Pro Tools Day @ Kytopia

  pt_kytopiaVrijdag 15 Maart organiseren Avid, Maarten Sound & Vision (MSV) en Kytopia de Avid Pro Tools Day. Een Pro-tools Dag voor componisten, producers en mixers die al met Pro Tools werken of juist willen gaan werken.

  Op deze dag gaat het om de gecombineerde kennis van Avid, MSV en al je collega’s uit het vak.

  Lees verder

 • Sonnox 50% Off Promo

  MSV_Banner_FRONT_TemplateDe herfst is ook begonnen bij Sonnox. Dat betekent weer een aanloop naar de mooiste dagen van het jaar voor de koopjes beluste plug-in gebruiker: Black Friday en Cyber Monday...
  Sonnox begint wat eerder dit seizoen. Zo ontvingen wij onderstaand bericht...

  Lees verder

 • Apollo Rackmount Promotion

  q318_apollo_rack_price_reduction_hero_emailSave up to 20% on Apollo Rackmount Interfaces

  From August 1st - September 15th, customers can get a rackmount Apollo audio interface (Apollo 8, Apollo 8p, Apollo 16, or Apollo FireWire) from an authorized UA retailer at an unprecedented savings of up to 20%.

  Lees verder

 • UAD plug-ins voor Live gebruik

  1 LiveRack_wLaptop_front_1unitAltijd al Universal Audio plug-ins live willen gebruiken zoals Antares Auto-tune? Dit kan nu met de nieuwe UAD-2 Live Rack van Universal Audio.

  Dit nieuwe product zorgt ervoor dat je de fantastische UAD plug-ins nu ook live kunt gebruiken, zonder latency!

  Lees verder

 • PINKSTERMAANDAG 21 MEI KANTOOR GESLOTEN

  closedMaandag 21 mei is ons kantoor vanwege Pinksteren  gesloten. Op dinsdag 22 mei zijn wij weer vanaf 9:30u bereikbaar.

 • Gesloten tussen kerst en oud & nieuw

  riviera-maison-kerstbal-have-yourself-rood-8718056342396Het is onvoorstelbaar hoe snel een jaar voorbij vliegt. Wij kijken terug op een jaar waarin veel is geleerd en nieuwe ontwikkelingen zijn doorgemaakt. Uiteraard was er soms ook sprake van een tegenslag, maar ook daar zijn wij op berekend. In 2017 hebben we mooie uitdagende projecten gerealiseerd. Ons team kijkt daarom vol trots terug op een fantastisch jaar. Graag willen we je hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen en voor de aangename samenwerking.
  Lees verder

Artikelen 1 tot 9 van 67 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8