Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Over MAARTENS SOUND & VISION

recording-gear_2

Een team van ervaren studio designers

MSV levert al meer dan 30 jaar producten en totaaloplossingen voor professionele audio- en video productie omgevingen. Wij bieden een unieke mix van technische expertise, diepgaande branchekennis en partnerships met toonaangevende audio, video IT en broadcast merken.

Wij bieden zekerheid

Wij streven ernaar om al onze klanten – van ambitieuze starter tot marktleidende organisatie – maximale zekerheid te bieden, zowel over de opgeleverde oplossing als op het gebied van integratie en continuïteit.

Wij werken klantgericht

Wij werken sterk klantgericht en besteden veel zorg en aandacht aan het analyseren van de snel veranderende klantwensen. Ontwikkelingen volgen we op de voet en vragen ons constant af of nieuwe technieken inderdaad beter, sneller en/of kosten efficiënter zijn. Zo kunnen wij per individuele AV ambitie slimme, betrouwbare en efficiënte oplossingen adviseren.

Van plopkap tot een omvangrijk studio project, en van professionele mediaproducenten t/m ambitieuze hobbyisten.

Onze klanten

Om een goed beeld te krijgen van de doelgroepen die wij bedienen hebben wij een projectenpagina ingericht met een selectie van opdrachtgevers en projecten uit de jaren 2012, 2013 en 2014.

_Infostrada-S6-installatie-10