Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Media IT Solutions

Media_IT_logoHet creëren van de perfecte werkomgeving

Om efficiënt en creatief te kunnen zijn, is een goed ingerichte werkomgeving een must. Sterker nog, het is van essentieel belang voor je productie om het maximale eruit te halen. Betrouwbare en creatieve tools zijn hierbij onmisbaar, maar ze zijn niks waard zonder degelijk ingerichte productie omgeving.

Performance is een must!

Systemen die wij leveren, dat geldt voor kleine en grote, worden naar wens van de klant ingericht en getest voor het doeleinde waarvoor ze zijn bedoeld. Met onze kennis en ervaring van mediaproductie, hardware en aanverwante (software) componenten zijn wij in staat om deze optimaal op elkaar af te stemmen en de laatste byte eruit te knijpen.

Productie zonder zorgen

Is er al een backup gemaakt? Waar staat de laatste versie van document x, y of z? Dit zijn logische vragen die je vast wel herkent zowel op individueel niveau en in teamverband. Wanneer je (samen-)werkt aan producties dan zijn goede afspraken over mediabeheer van groot belang. Het is immers kostbaar wanneer uren of misschien weken van werk verloren gaat, omdat er data weg is.

MSV heeft naast kennis van audio- en videoproductie,  ook expertise op het gebied van studio-elektra, KVM-systemen, data-netwerken, opslag en back-up oplossingen.

msv-mediaITsolutions-page-full