Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Projecten

 • Arjan Rietvink Online Mastering

  Studio_AR_Online_Mastering

   

  Arjan Rietvink Online Mastering Studio is altijd op zoek naar mogelijkheden om de perfecte master te maken. Ze waren toe aan nieuwe analoge apparatuur, zodat ze een echt analoog karakter kunnen meegeven aan de mastering. MSV heeft geholpen met de zoektocht en levering van de meest geschikte apparaten. Ze hebben nu precies de juiste componenten, die samen met hun analoge tape machines én de digitale mastering de sound creëren waar hun klanten naar op zoek zijn.

  "In de ruim 20 jaar dat we al bezig zijn als mastering engineers heb ik gemerkt dat sommige effecten zelfs met de beste plugins lastig te bereiken zijn." aldus Arjan Rietvink. "Het gaat hierbij met name om de klank van een buis, tape en transformator. De apparatuur die dat echt goed kan is vrij lastig te krijgen bij de grotere webshops. Zo wilde ik graag een Shadow Hills mastering compressor." De Shadow Hills mastering compressor werkt met buizen en heeft zowel optische als discrete compressie mogelijkheden. Daarnaast is er de keuze tussen 3 verschillende soorten uitgangstransformatoren, die allemaal net even een iets ander karakter aan het geluid meegeven. Daardoor is dit apparaat echt uniek in zijn soort. "Het was lastig om daar in Nederland aan te komen. Maar MSV kon hem gelukkig leveren. En zo heb ik daar ook mijn Maselec en Manley apparatuur gekocht. Het was ook geen probleem bij MSV om eerst 3 verschillende Manley compressors met elkaar te vergelijken. De onderlinge verschillen waren namelijk best groot."

  De test van deze Manley compressors kun je nalezen lezen in deze blog.

  "Als mastering engineers kunnen we mede het verschil maken door te werken met apparatuur van hoge kwaliteit. Daarom ben ik altijd op zoek ben naar topkwaliteit. Ook wil ik goed van te voren veel details weten over bepaalde apparaten. Het fijne van MSV is dat de medewerkers uiterst vriendelijk en geduldig zijn."

 • Avid S6 geïnstalleerd bij Infostrada

  In de afgelopen weken heeft Infostrada in totaal vijf audio post productie studio’s ge-upgrade met Avid S6 controllers en Pro Tools 11 software. MSV leverde en installeerde de Pro Tools HDX systemen al eerder in 2013. AKA Design leverde het meubilair op maat aan voor Infostrada.

  In recent weeks, Infostrada upgraded a total of five post-production studios with Avid S6 Controllers and Pro Tools HDX version 11. AKA Design provided the custom-made furniture for the consoles at Infostrada.

   

  Avid S6 at Infostrada Avid S6 at Infostrada

   

  Over Infostrada

  Infostrada Creative Technology vormt samen met Infostrada Sports en Infostrada Interactive de bedrijvengroep Infostrada. Kernactiviteit van Infostrada Creative Technology is audiovisuele facilitaire dienstverlening aan omroepen en bedrijfsleven met ruim 35 jaar ervaring binnen de Nederlandse facilitaire markt. Infostrada Creative Technology heeft ruim 200 vaste medewerkers dienst.

  Dagelijks helpt Infostrada Creative Technology bij de realisatie van circa 25% van alle Nederlandse televisieproducties en worden diverse gameplatforms en enterprise B2B oplossingen gefaciliteerd.

  Infostrada Creative Technology is te vinden in het Mediacentrum, direct naast de grote parkeerplaats bij de hoofdingang van het Mediapark.

  About Infostrada

  Infostrada Creative Technology is a passionate, committed and expert provider of innovative solutions for the creation, management and distribution of video content aimed at simplifying the business processes of our clients and improving their bottom line.

  They provide services for broadcasting companies, television producers, cinema operators, airline companies and governments.

3 Project(en)