Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Neve Genesys Black bij United Postproduction

  • Neve Genesys Black bij United Postproduction

    Rob, Gilbert & Guido, van harte met deze prachtige studio upgrade!

  • Specialisatie klant Audio Post Productie, Televisie, TV Broadcast
  • Geleverde diensten Advies, Consultancy, Installatie, Systeem Integratie, Technisch Ontwerp

Deze zomer heeft Maarten’s Sound & Vision de eerste van drie Pyramix studio’s bij United geüpgraded met een Neve Genesys Black console, Pyramix 10 en Merging Technologies Horus AD DA converters. Later dit jaar worden de overige twee Pyramix studio’s ook geüpgraded met Neve Genesys Black consoles. Samen met de upgrade van de consoles zijn ook de Pyramix systemen geüpgraded naar V10 en uitgerust met de flexibele en high-end Horus audio converters.

De Neve Genesys Black is een hybride high end mengtafel waarop je analoog kan mixen maar ook de mogelijkheid hebt om je DAW (zoals Pyramix, Pro Tools en Nuendo) aan te sturen.

Neve Genesys Black

Persbericht van United:

United streeft ernaar om voor elke klant en elke situatie de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. In de zoektocht naar een nieuwe mixer voor de drie Pyramix audio-postproductiesets, viel de keuze dan ook op een high-end ‘hybride’ product van topmerk AMS Neve: de Neve Genesys Black. Deze audiomixer en controller ineen vindt zijn oorsprong in de muziekwereld en brengt de mogelijkheid weer terug naar de studio om ook analoog geluid te kunnen bewerken.

Een stap terug in de tijd? Welnee, de specialisten van United hebben zoveel passie voor hun vak, dat ze digitaal alleen niet goed genoeg vinden. Gaat het om beeld, dan verloopt inmiddels alles voor televisie digitaal. Maar voor het bewerken van audio is analoog nog steeds een van de opties en wij denken daarin een verschil te horen met digitale audio. Door analoge signalen op kwalitatief hoogwaardig niveau te bewerken, voegen we een extra dimensie toe waarmee het geluid naar onze mening net even wat smeuïger en warmer klinkt. We kozen dan ook voor deze audio-mixer om iedereen die daarin geïnteresseerd is, de mogelijkheid te bieden ermee te werken.

De ‘hybride’ mixer Neve Genesys Black verandert dan ook niets voor mensen die op hun huidige niveau willen produceren, maar biedt een extra stap voor wie heel serieus met geluid bezig is. De analoge optie is dus puur naar wens van onze klanten en technici te gebruiken. Uiteraard hebben we voor de conversie van digitale audio naar analoog en weer terug, de beste apparatuur in huis zodat er niets aan kwaliteit wordt ingeboet.