Specifieke vraag? Wij bellen je terug

Nicky Romero Studio

  • Nicky Romero Studio

    Gave opdracht Nicky! Dank je wel!!

  • Specialisatie klant Dance, Mixage, Radio
  • Geleverde diensten Bekabeling, Consultancy, Montage, Installatie, Systeem Integratie, Technisch Ontwerp

Protocol studios writer room 2

Nieuw Studio Design Team voor Protocol Studio's

Wij waren blij en verrast toen Nicky Romero ons belde met de vraag of wij op korte termijn AKA Design Meubels kon leveren voor twee nog nieuw in te richten studio's.

Het werd al snel duidelijk dat Protocol Recordings ( = Nicky Romero Studio) behoefte had aan een nieuw studio design team.  De eisen van Nick waren simpel, kennis van studio zaken hebben, afspraken nakomen en zo samen gave dingen realiseren. Een schot in de roos wat ons betreft!

Protocol Recordings logo

Vanzelfsprekend volgde al snel een bezoek aan het indrukwekkende Protocol Recordings pand te Veenendaal. Na korte introducties over en weer en een rondleiding door de verschillende studio's zijn we aan de slag gegaan en hebben we alle wensen en eisen in kaart gebracht.

Concreet wilde Nick twee extra studio's waarin gast muzikanten of medewerkers direct aan de slag kunnen gaan zonder technische knowhow van de betreffende studio. Een andere belangrijke wens van Nick was "rust" in de studio, dus geen chaos in zowel functionaliteit en aanzicht van het geheel.

Een derde, reeds bestaande studio, moest ook meegenomen worden zodat alle studio's identiek zouden worden.

Op basis van deze kennis is een van onze studio designers (Patrick van Dijk) aan de slag gegaan. Het resultaat van deze inspanning werd een duidelijke tekening en offerte welke zonder aanpassingen door Nick is geaccordeerd. Patrick heeft alle wensen en eisen weten te integreren in de setup.

Nicky Romero's Studio is uitgebreid met twee strak uitgevoerde writer rooms. Alle hardware is class compliant uitgevoerd, de studio bekabeling is netjes weg gewerkt, er zijn duidelijke patch panelen. Kortom, elke producer die hier gaat werken en een moderne laptop meeneemt kan direct aan de slag.

Jelle van der Voet van Pinna Acoustics verzorgde de akoestische inrichting van de studio.