Specifieke vraag? Wij bellen je terug

De nieuwe MSV website is live!

champagneNa een aantal maanden keihard (samen) werken is onze nieuwe website dan eindelijk 'online'. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat!

Het was al een tijdje bekend dat we met een nieuwe website bezig waren. Als je ons magazine hebt ontvangen en gelezen dan weet je ook dat we ietsje zijn uitgelopen... Gelukkig is het nu echt zo ver en is het resultaat van al onze inspanningen voor iedereen zichtbaar.

Ondanks alle uren die wij  hebben gestopt in het testen van de site is de kans altijd aanwezig dat je als bezoekers een probleem tegenkomt bij het gebruik van de website. Mocht je 'gekke' dingen zien (bugs, tekst, errors), dan zouden wij het op prijs stellen als je deze aan ons meldt. Zo kunnen wij de website (blijven) verbeteren.

Ook wanneer je iets mist, informatie, een product of bepaalde functionaliteit. Wij staan open voor alle kleine en grote verbeterpunten en natuurlijk ook voor complimenten :)

Webshop: merken en artikelen

Welke merken we nu aanbieden kan je zien op de merken pagina. Wij gaan deze merken lijst verder uitbreiden en vragen je om ons vooral te laten weten in welk product of merk je geïnteresseerd bent. De komende tijd zal dus vooral in het teken staan van het verder vullen van de shop. Op dit moment telt de shop 3500 artikelen. Wij hopen tegen het einde van het jaar dat de teller zo'n 5000 artikelen aan gaat tikken.

Projecten

De projecten pagina is wat ons betreft zeker de moeite waard om even te gaan kijken. Ondanks dat het grootste deel van de projecten niet is uitgeschreven (waar blijft de tijd?!) geven deze pagina's wel een hele goede indruk van de klantenkringen van MSV. We zijn hier erg trots op!

Guapa bedankt!

Wij willen Mathijs en Projectteam C van Guapa Media bedanken voor de prettige samenwerking. Onze complimenten voor de betrokkenheid en de kwaliteit van de uitvoering!

Hartelijke groet en tot ziens,

Team MSV